|  Асоцијација за Граѓанска Толеранција И Соработка - NGO in special consultative status with the ECOSOC of the UN

Добредојдовте на страната на АГТИС

Брошура за теренската кампања „Трикови во предизборните ветувања“ во рамки на проектот „Чекајќи го новиот диктатор“

                                    

Коктел во организација на Германската амбасада во Македонија, по повод посетата на Државниот Министер за Европа, Михаел Рот

   

 

Посета на Амбасадорот Џес Л. Бејли на АГТИС

 

 

АГТИС во посета на Катманду, Непал - Палс ТВ, Еразмус+

 

 

АГТИС - Мали големи држави