|  АГТИС - NGO in special consultative status with the ECOSOC of the UN

Фото - Посети на АГТИС

Посета од заменик шефот на ОБСЕ во Македонија - Џеф Голдстејн на АГТИС

   

Посета од  Амбасадорот Џес Л. Бејли на АГТИС

 

 

АГТИС во посета на Катманду, Непал - Палс ТВ, Еразмус+