|  АГТИС - NGO in special consultative status with the ECOSOC of the UN

Колумни

Трикови во предизборни ветувања:
Проект: Чекајќи го новиот диктатор
Финансиран од: НЕД
Колумни „ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ“ од јавни личности и лидери на мислење:


ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Долго патување во ноќта - Сашо Орданоски - 06.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ „Чекајќи го новиот диктатор“ - Татјана Стојаноска Иванова - 07.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Градоначалникот не е златна рипка - Александар Цветкоски - 08.10.2017 

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Необични локални избори – Македонија 2017 - Ана Чупеска - 09.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Нова „изборна“ парадигма за „сто години самотија“ - Бардул Заими - 10.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Ветувања во милионски суми - Сефер Тахири - 11.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Како да препознаете лажни предизборни ветувања во пет чекори? - Беса Арифи - 12.10.2017