|  АГТИС - NGO in special consultative status with the ECOSOC of the UN

Перформанси

Иницијална видео перформанса на проектот  Демистификација на меѓуетничките конфликти - Рамковен автобус

АГТИС и Зевзекманија (видео перформанси):

АГТИС & Зевзекманија - Мали големи држави

АГТИС & Зевзекманија - Тепачки во автобуси

Зевзекманија - Школки во аргентински сос

Зевзекманија - Марко во канализација

Зевзекманија - 27.05.2017

Зевзекманија - Ѓуровизија

Зевзекманија - Фатен е мачорот

Зевзекманија - Цркнаа сите клими во Собрание

Зевзекманија - Бојкотот како принцип - непризнавање

Зевзекманија - Ем криви, ем слободни

Зевзекманија - 15.04.2017

Зевзекманија - Мандат

Зевзекманија - 600 евра плата

Зевзекманија- Бродот тоне, глувците бегаат

АГТИС - Не паѓајте на тие финти

АГТИС - Почитувај ги различностите

АГТИС - Не е се како што мислиш

АГТИС - Резултати од анкета 1 дел

АГТИС - Резултати од анкета 2 дел

АДИ - Игри без граници

АДИ - Вистинско пријателство

Зенит - Јави се јужна

Зенит - Меѓуетничка гозба

Мултиетникум - Политичка манипулација на учениците

Мултиетникум - Лажен патриотизам

Мултиетникум - Најпрофитабилни професии

МКЦ - Политичко ВЦ

МКЦ - Зошто не Албанка?

МКЦ - Кафана Македонија

ИРЗ - Интро

ИРЗ - Баланс

ИРЗ - Другарството не познава граници

ПалсТВ - Социјална работа

ПалсТВ - Здравство

ПалсТВ - Вработување и едукација

ПалсТВ - Политика

ПалсТВ - Традиција

ПалсТВ - Религија

ПалсТВ - Уметност

ПалсТВ - Новости и култура

ПалсТВ - Спорт