|  АГТИС - NGO in special consultative status with the ECOSOC of the UN

Огласи


Доколку сте млади и ги имате следниве вештини:

- Одлично познавање на Англиски јазик;
- Креативност, динамичност, комуникациски вештини;
- Подготвеност за тимска и самостојна работа;
- Познавање на MS Office

АГТИС е местото да го покажете тоа... а воедно и да се стекнете со нови знаења и вештини.

Што нудиме?

- Работа на проект (планирање, организирање, имплементација)
- Комуникација и работа со други организации
- Континуирани обуки, тренинзи, семинари, патувања (Регионално, национално, интернационално) и можност за напредување
- Слобода за креативно размислување и идеи.

Заинтересираните кандидати да испратат CV на:

agtis@agtis.org.mk; filip@agtis.org.mk

За повеќе информации контактирајте не на следните броеви:

048 432 432; 078 351 325