|  АГТИС - NGO in special consultative status with the ECOSOC of the UN

Публикации

Брошура за теренската кампања: Трикови во предизборните ветувања 

Трикови во предизборни ветувања - македонска верзија

   

Трикови во предизборни ветувања - албанска верзија

    

Инспекциски надзор - Збирка поуки и акти за деловниот сектор

    

Карта на реформи во судството и економијата

    

Предизборен месец на златните рипки

    

Национални реформи во судството

    

Од ќотек на зборви (Ad verbera pro Verbi)

    

Тетратки за корупција (Adversaria Coruptiae)

   

Индикативна културна стратегија - ИКС 

    

Од пајажина исткаена свила

    

Фискална децентрализација во Македонија

   

Одржливост низ еколошката деловност