|  АГТИС - NGO in special consultative status with the ECOSOC of the UN

PalsTV

Линк до официјалната страна ПалсТВ: palstv.eu

Submitted to the Action “Capacity Building in the field of Youth”, within Erasmus+ Programme

Прилог Канал Визија - Известување на заедницата - 13.06.2017

Локален настан за доделување награди 13.06.2017

  

 

 

АГТИС во посета на Катманду, Непал - Палс ТВ, Еразмус+

 

 

Видеа:

ПалсТВ - Социјална работа

ПалсТВ - Здравство

ПалсТВ - Вработување и едукација

ПалсТВ - Политика

ПалсТВ - Традиција

ПалсТВ - Религија

ПалсТВ - Уметност

ПалсТВ - Новости и култура

ПалсТВ - Спорт

Обуки:

 

 

Медиумски настапи:

ТВканал Визија - Емисија Граѓански прашалник, гости А.Цветкоски и А.Костадиноски 03.10.2016

Newspaper - El norte de Castilla - Spain - 31.01.2016

Весник 2