АГТИС во медиумите

АГТИС се грижи своите проектни активности и идеи максимално да ги презентира во медиумите, односно видливоста на проектните активности е прв приоритет Алсат М ТВ – 360 Степени – 08.06.2018 ОТВ Прилеп – Здружени синдикати за подобри работнички права – 12.05.2018 ОТВ Прилеп – 8. Мај – Светски ден на Црвениот крст и Црвената полумесечина […]

...