Кандидатка за работа

Репортерите треба да пренесуваат теми, кои се корисни за населението и на тој начин да развијат свесност кај населението. Со цел оваа силна “алатка” на локалната демократија да заживее и да може да влијае врз локалните рурални заедници, мора да се изгради капацитет на локалните „играчи“ и институции и свесност за најранливите групи. Со тоа, … Продолжи со читање Кандидатка за работа