ОТВ – Активирај се против говорот на омраза и лажните вести

За прилог за ОТВ, репортерката Фросина Трајкоска, проследи јавна дискусија во организација на ПАКТИС, која се одржа на економскиот факултет во Прилеп за поврзаноста на говорот на омраза и лажните вести и како тоа се одразува врз општеството и поединците. Говорници на настанот беа: Александар Цветкоски – Претседател на АГТИС – Прилеп и Сунаи Сабриоски … Продолжи со читање ОТВ – Активирај се против говорот на омраза и лажните вести