ОТВ – Чекајќи го Годо и зелената нафта

Во интервју за ОТВ, репортерот Филип Стојаноски разговара со земјоделци во село Црнилиште,  околу  проблемите на тутунарите со тутунопроизводството, и за придобивките од зелената нафта што веќе долго се најавува. Интервјуто е дел од проектот на АГТИС, „Рурално и мало новинарство преку Отворена ТВ“, поддржан од Амбасадата на САД во Македонија, направено во склоп на … Продолжи со читање ОТВ – Чекајќи го Годо и зелената нафта