ОТВ – Иднината на спортот во Црнилиште – без спортска сала

Во интервју за ОТВ, репортерот Блеранд Ќамили разговара со наставникот по физичко образование во ОУ „Исмаил Ќемали“ во село Црнилиште, околу проблемите што младите ги имаат во селото. Како најголем проблем што се јавува е немањето на спортска сала, која ги ограничува младите кои се активни спортисти. Наставникот исто така имаше шанса, и да му … Продолжи со читање ОТВ – Иднината на спортот во Црнилиште – без спортска сала