ОТВ – Како се води бизнис во руралните средини?

Во интервју за ОТВ, репортерот Блеранд Ќамили разговара со Бајрам Садику – Исеину, сопственик  на Арбериа маркет. Меѓудругото, Бајрам доби шанса да каже што би го прашал градоначалникот доколку е репортер. Интервјуто е дел од проектот на АГТИС, „Рурално и мало новинарство преку Отворена ТВ“, поддржан од Амбасадата на САД во Македонија, направено во склоп … Продолжи со читање ОТВ – Како се води бизнис во руралните средини?