ОТВ – Катастарски услуги, папирологија, процедури и колку чини сето тоа

Во интервју за ОТВ, репортерката Ангела Кочоска разговара со Коста Мицкоски, претставник од Општина Крушево,  околу катастарските услуги, легализацијата на диви градби и колку чини папирологијата која граѓаните треба да ја платат за одредена катастарска услуга. Интервјуто е дел од проектот на АГТИС, „Рурално и мало новинарство преку Отворена ТВ“, поддржан од Амбасадата на САД … Продолжи со читање ОТВ – Катастарски услуги, папирологија, процедури и колку чини сето тоа