ОТВ – Кои се предизвиците на кои треба да се работи во Крушево?

Во интервју за ОТВ, репортерката Ирена Блажеска разговара со Драган Јанкоски, претседател на невладината АКАДЕМИК од Крушево, околу состојбата со образованието во Крушево, слабата соработка на главните актери во општеството, постоењето на стотина невладини на хартија и предизвиците кои остануваат поле за работа за оние социјалнo одговорни стејкхолдери во општеството. Интервјуто е дел од проектот … Продолжи со читање ОТВ – Кои се предизвиците на кои треба да се работи во Крушево?