ОТВ – Кои се проблемите на кои се работи во Општина Долнени?

Во интервју за ОТВ, репортерката Бесарта Адеми разговара со Ајша Муаремоска – Топалоска,  претставник на Општина Долнени, околу локалните проблеми во општина Долнени, колку општината е отворена за граѓаните, како и за начините за подобро функционирање на центрите. Интервјуто е дел од проектот на АГТИС, „Рурално и мало новинарство преку Отворена ТВ“, поддржан од Амбасадата … Продолжи со читање ОТВ – Кои се проблемите на кои се работи во Општина Долнени?