ОТВ – Крушево: Отчетност, транспарентност и решавање на локални проблеми

Во интервју за ОТВ, репортерката Сања Дамеска разговара со градоначалникот на Крушево, Томе Христоски за специфичноста на Крушево, за отвореноста и транспарентноста која што беше ветена со доаѓањето на новата власт, за иселувањето, за недостатокот од медицински кадар, за туризмот и други локални проблеми и нивни решенија. Интервјуто е дел од проектот на АГТИС, „Рурално … Продолжи со читање ОТВ – Крушево: Отчетност, транспарентност и решавање на локални проблеми