ОТВ – Лекот е пет пари ама треба да го најдеш

Во интервју за ОТВ, репортерката Теона Крстеска разговара со браќата Кико и Дејан Ачкоски, познавачи на лековити билки,  околу познавањето на лековитите билки, нивната употреба, колку младите покажуваат интерест кон ова познавање и вештина, и како што гласи нивното мото: Лекот е пет пари ама треба да го најдеш. Интервјуто е дел од проектот на … Продолжи со читање ОТВ – Лекот е пет пари ама треба да го најдеш