ОТВ – Младите репортери за локалната демократија

Во интервју за ОТВ, репортерот Давор Петровиќ разговара со Мартина Билјаровска, координатор на проект „Рурално и мало новинарство преку ОТВ“. Низ разговорот ќе откриете кои проблеми биле поттик за почеток на ваков проект, за воспоставувањето на теренската мрежа на репортери и идни планови за одржливост. „Ако земеме во предвид дека во Македонија немаме дописници на … Продолжи со читање ОТВ – Младите репортери за локалната демократија