ОТВ – Најава за формирање економско социјален совет во Прилеп

Во интервју за ОТВ, репортерката Теона Крстеска разговара со Рубин Аризанкоски, Здружение „Достоинствен работник“, околу мисијата на организацијата, скратените работнички права во Македонија и поголемите права на работодавците. На терен се увидува дека има неостварување на законските регулативи, поточно во законот за безбедност при работа. Како најава за наредната година, здружението „Достоинствен работник“ во соработка … Продолжи со читање ОТВ – Најава за формирање економско социјален совет во Прилеп