ОТВ – Новинарството е давање завет за одговорна работа

Во интервју за ОТВ, репортерот Давор Петровиќ разговара со Моника Талеска, односи со јавност на Општина Прилеп околу начинот на кој функционира еден оддел за односи со јавност, неговите надлежности, дали општината има доволно стручен кадар за извршување на овие надлежности, како и што значи самата професија новинар – дека пред се, мора да бидете … Продолжи со читање ОТВ – Новинарството е давање завет за одговорна работа