ОТВ – Новинарството треба да покаже што се случило зад затворени врати

Во интервју за ОТВ, репортерката Сања Дамеска разговара со Сашо Орданоски, и тие ќе ви откријат повеќе за новинарството како професија, кои се предизвиците со кои се среќаваат новинарите и ќе споделат неколку совети за тоа како да се стане успешен новинар. Интервјуто е дел од проектот на АГТИС, „Рурално и мало новинарство преку Отворена … Продолжи со читање ОТВ – Новинарството треба да покаже што се случило зад затворени врати