ОТВ – Новогодишен хуманитарен концерт

Во прилог за ОТВ, репортерката Ангела Кочоска присуствуваше на новогодишен концерт од хуманитарен карактер во организација на ООМУ „Ордан Михајлоски – Оцка“ – Прилеп. На концертот се претставија уметници со 26 точки. ОТВ секогаш ќе биде на терен за да ги поддржи ваквите хуманитарни настани и да даде поддршка за лицата кои имаат потреба од … Продолжи со читање ОТВ – Новогодишен хуманитарен концерт