ОТВ – Новогодишен панаѓур во ОУ „Гоце Делчев“ Прилеп

Во прилог за ОТВ, репортерката Сања Дамеска го посети новогодишниот панаѓур кои го организираа учениците заедно со своите наставници во ОУ „Гоце Делчев“ Прилеп. На овој новогодишен панаѓур, кој се одржува традиционално, учениците со своите родители и наставници изработиле разни украсни и предмети и истите ги продаваат. Воедно во овој прилог  ни ги честитаат новогодишните … Продолжи со читање ОТВ – Новогодишен панаѓур во ОУ „Гоце Делчев“ Прилеп