ОТВ – Од лекар до градоначалник – дали лекарите ќе ја излечат општината?

Во интервју за ОТВ, репортерката Фросина Трајкоска разговара со Илија Јованоски, градоначалник на Општина Прилеп околу начинот на кој новата локална самоупправа функционира, дали поддршката за граѓанските организации се планира да се зголеми, актуелни проблеми со спортски сали, а и прашања од лична природа, како еден лекар како Јованоски ја добил желбата за да се … Продолжи со читање ОТВ – Од лекар до градоначалник – дали лекарите ќе ја излечат општината?