ОТВ – Општина Долнени полека ги решава проблемите

Во телефонско интервју за ОТВ, репортерот Блеранд Ќамили разговара со Орхан Асаноски, претставник од општина Долнени, околу проблемите во општината, нејзината транспарентност, колку советниците комуницираат со граѓаните и решавањето на проблемите – долгови, сметки итн. Интервјуто е дел од проектот на АГТИС, „Рурално и мало новинарство преку Отворена ТВ“, поддржан од Амбасадата на САД во … Продолжи со читање ОТВ – Општина Долнени полека ги решава проблемите