ОТВ – Орелски крилја как да си метнех и со параглајдер да си прелетнех

Во интервју за ОТВ, репортерката Сања Дамеска разговара со Киро Гиноски, кој има хоби- параглајдерство. Преку разговорот се открива што преставува параглајдерството, дали е тоа опасен спорт и за популарноста на активниот туризам. Се напоменува и тоа дека Македонија е доста соодветна за овој спорт, и е посетувана од странските љубители на овој спорт. Интервјуто … Продолжи со читање ОТВ – Орелски крилја как да си метнех и со параглајдер да си прелетнех