ОТВ – Вишок од кадар и недостаток од механизација

Во телефонско интервју за ОТВ, репортерката Фатлинда Исламоска разговара со Ајет Асаноски, претставник од Општина Долнени, околу состојбата во комуналното претпријатие, вишокот од кадар што се должи на недостатокот од механизација и колку населението допринесува кон борбата против загадувањето. Интервјуто е дел од проектот на АГТИС, „Рурално и мало новинарство преку Отворена ТВ“, поддржан од … Продолжи со читање ОТВ – Вишок од кадар и недостаток од механизација