ОТВ – За единствената институција која располага со сите податоци во текот на животот на еден човек

Во интервју за ОТВ, репортерот Стефан Благадушоски разговара со Здравко Тодороски, претставник на матичната служба во Прилеп, за работата на единствената институција која располага со сите податоци во текот на животот на еден човек, матичната служба. Интервјуто е дел од проектот на АГТИС, „Рурално и мало новинарство преку Отворена ТВ“, поддржан од Амбасадата на САД … Продолжи со читање ОТВ – За единствената институција која располага со сите податоци во текот на животот на еден човек