Проверете од каде им се парите за ручеци

Како репортер, мора да бидете  фер со оние со кои што сакате да снимите интервју. Но, безобразлукот не смеете да го занемарите, затоа што може да ви го искористат тоа, и да ве бараат само кога тие имаат потреба од вас. Проверете, истражете, и не се плашете да им врзите шамар во медиумите, и да … Продолжи со читање Проверете од каде им се парите за ручеци