Шамар се врзува и со уметност

Вистинското новинарство е истражувачко. Има повеќе од доволно новинари во Македонија кои се занимаваат со „додворувачко“ новинарство. Конкуренцијата е голема, затоа батали го тоа „додворувачкото“, научи, истражи, па напиши убаво сценарио за прилогот. Ако немаш план што да снимиш – нема да снимиш! На пример, што е со годишните планови, урбанизмот… Новинарот треба да се … Продолжи со читање Шамар се врзува и со уметност