Видео застапување – „Најдобрата туристичка дестинација… за стаорци“

Најсилен начин, за да се информира заедницата и да се натераат политичарите и функционерите на подобра работа и да „не се прават на Тошо“ е видео прилогот. Наместо да му велите: „Градоначалниче, оној изворон е сиот загаден – превземи нешто“, вие можете да му го снимите тоа со камера, ќе му пуштите некоја музика и … Продолжи со читање Видео застапување – „Најдобрата туристичка дестинација… за стаорци“