Колумни

Трикови во предизборни ветувања: Проект: Чекајќи го новиот диктатор Финансиран од: НЕД Колумни „ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ“ од јавни личности и лидери на мислење: ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Долго патување во ноќта – Сашо Орданоски – 06.10.2017 ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ „Чекајќи го новиот диктатор“ – Татјана Стојаноска Иванова – 07.10.2017 ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Градоначалникот не е златна […]

...