Перформанси

АГТИС и Зевзекманија (видео перформанси): АГТИС & Зевзекманија – Мали големи држави АГТИС & Зевзекманија – Тепачки во автобуси Зевзекманија – Школки во аргентински сос Зевзекманија – Марко во канализација Зевзекманија – 27.05.2017 Зевзекманија – Ѓуровизија Зевзекманија – Фатен е мачорот Зевзекманија – Цркнаа сите клими во Собрание Зевзекманија – Бојкотот како принцип – непризнавање […]

...