Колумни

Колумни

Трикови во предизборни ветувања:
Проект: Чекајќи го новиот диктатор
Финансиран од: НЕД
Колумни „ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ“ од јавни личности и лидери на мислење:

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Долго патување во ноќта – Сашо Орданоски – 06.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ „Чекајќи го новиот диктатор“ – Татјана Стојаноска Иванова – 07.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Градоначалникот не е златна рипка – Александар Цветкоски – 08.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Необични локални избори – Македонија 2017 – Ана Чупеска – 09.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Нова „изборна“ парадигма за „сто години самотија“ – Бардул Заими – 10.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Ветувања во милионски суми – Сефер Тахири – 11.10.2017

ПОРАКИ ДО ГЛАСАЧИТЕ Како да препознаете лажни предизборни ветувања во пет чекори? – Беса Арифи – 12.10.2017