Перформанси

Перформанси

Иницијална видео перформанса на проектот Демистификација на меѓуетничките конфликти – Рамковен автобус

АГТИС и Зевзекманија (видео перформанси):

АГТИС & Зевзекманија – Мали големи држави

АГТИС & Зевзекманија – Тепачки во автобуси

Зевзекманија – Школки во аргентински сос

Зевзекманија – Марко во канализација

Зевзекманија – 27.05.2017

Зевзекманија – Ѓуровизија

Зевзекманија – Фатен е мачорот

Зевзекманија – Цркнаа сите клими во Собрание

Зевзекманија – Бојкотот како принцип – непризнавање

Зевзекманија – Ем криви, ем слободни

Зевзекманија – 15.04.2017

Зевзекманија – Мандат

Зевзекманија – 600 евра плата

Зевзекманија- Бродот тоне, глувците бегаат

АГТИС – Не паѓајте на тие финти

АГТИС – Почитувај ги различностите

АГТИС – Не е се како што мислиш

АГТИС – Резултати од анкета 1 дел

АГТИС – Резултати од анкета 2 дел

АДИ – Игри без граници

АДИ – Вистинско пријателство

Зенит – Јави се јужна

Зенит – Меѓуетничка гозба

Мултиетникум – Политичка манипулација на учениците

Мултиетникум – Лажен патриотизам

Мултиетникум – Најпрофитабилни професии

МКЦ – Политичко ВЦ

МКЦ – Зошто не Албанка?

МКЦ – Кафана Македонија

ИРЗ – Интро

ИРЗ – Баланс

ИРЗ – Другарството не познава граници

ПалсТВ – Социјална работа

ПалсТВ – Здравство

ПалсТВ – Вработување и едукација

ПалсТВ – Политика

ПалсТВ – Традиција

ПалсТВ – Религија

ПалсТВ – Уметност

ПалсТВ – Новости и култура

ПалсТВ – Спорт