АНКЕТА – На што ќе се греат прилепчани оваа грејна сезона и каков е животниот стандард

Новости ОТВ

ОТВ репортерите излегоа на терен во Прилеп и ги прашаа прилепчани на што ќе се греат оваа грејна сезона, како и што мислат за животниот стандард во Македонија.