PalsTV

Имплементирани

Линк до официјалната страна ПалсТВ: palstv.eu

Submitted to the Action “Capacity Building in the field of Youth”, within Erasmus+ Programme

Прилог Канал Визија – Известување на заедницата – 13.06.2017

Локален настан за доделување награди 13.06.2017

АГТИС во посета на Катманду, Непал – Палс ТВ, Еразмус+

Видеа:

ПалсТВ – Социјална работа

ПалсТВ – Здравство

ПалсТВ – Вработување и едукација

ПалсТВ – Политика

ПалсТВ – Традиција

ПалсТВ – Религија

ПалсТВ – Уметност

ПалсТВ – Новости и култура

ПалсТВ – Спорт

Обуки:

Медиумски настапи:

ТВканал Визија – Емисија Граѓански прашалник, гости А.Цветкоски и А.Костадиноски 03.10.2016

Newspaper – El norte de Castilla – Spain – 31.01.2016

Весник 2