Фото – Посети на АГТИС

Фото

Посета од заменик шефот на ОБСЕ во Македонија – Џеф Голдстејн на АГТИС

Посета од Амбасадорот Џес Л. Бејли на АГТИС

 

АГТИС во посета на Катманду, Непал – Палс ТВ, Еразмус+