ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ ПРОЕКТЕН АСИСТЕНТ

Новости

Асоцијација за граѓанска толеранција и соработка – АГТИС има потреба од ангажирање асистент на пола работно време,  кој ќе работи на тековни проекти.

Заинтересираните кандидати потребно е да имаат:

– Одлично познавање на пишан и говорен англиски јазик

– Одлично познавање на MS Оffice и работа со компјутери

– Одлични организациски способности

– Креативност, динамичност, комуникациски вештини

– Подготвеност за тимска и самостојна работа

– Вештини и течники за изработка на графички и видео материјали

– Работно искуство во граѓанскиот сектор ќе се смета за предност.

Асистентот/ката ќе треба да ги извршува следниве задачи:

– Поддршка на проектниот тим

– Организирање средби и настани, и активно вклучување во истите

– Промоција на проектите

Заинтересираните кандидати потребно е да испратат CV и мотивациско писмо на следната електронска адреса: agtis@agtis.org.mk најдоцна до 14.05.2021 година со назнака „За проектен асистент“. Селекцијата на кандидати ќе биде спроведена по принципот на спроведени интервјуа.