АНКЕТА – Дали се чистеше снегот во Прилеп?

Новости ОТВ


Надлежните велат дека екипите беа на терен, улиците се чисти, сообраќајот се одвива непрекинато. ОТВ репортерите излегоа на терен во Прилеп и ги прашаа прилепчани дали надлежните презедоа мерки за снегот кој се натрупуваше и им зададе проблеми. Дали прилепчани мислат исто?