Консултативен состанок за отвореност на општини 2020

Новости ОТВ

Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество АГТИС, во соработка со Фондацијата Метаморфозис, со задоволство ве поканува на отворена онлајн средба на тема: отвореноста и транспарентноста на локалната самоуправа во нашата општина. На овој состанок ќе се дискутираат прелиминарните резултати од мониторингот на отвореноста на општините Прилеп и Долнени и доколку сте жител на овие општини, ве покануваме да дадете ваш придонес, и да ги споделите вашите искуства.

Средбата е отворена за сите граѓани – жители на општините, но и новинари, граѓански организации, како и претставници на општинската администрација.

Датум: 24.09.2020, четврток.
Почеток: 10.30 часот.

Средбата ќе се одржи онлајн преку платформата Зум (Орг. Zoom). со вклучување на следниот линк: https://zoom.us/j/98290383660?pwd=b2pLbnBUQXlvemtqMEswaUxCcGVzZz09

Вашиот фидбек ни е особено важен!