Прилог со „двојна“ цел е секогаш неуспешен

Новости Обуки

Не постои ТВ прилог за сите. Прилог со „двојна“ цел е секогаш неуспешен. Не за шефот и читателот, не за девојката и за читателот, не за градоначалникот и гласачите. Само за едни. Публиката е господарот. Често, ТВ прилозите се направени за да им се допаднат на спонзорите. Публиката тоа го сеќава, и го казнува, гледаноста и рејтингот, почнуваат да одат по надолна линија. Спонзорите си имаат реклами. Нека си платат. 

Прилозите се за публиката.

Еве, видете.